De plakploeg van dienst

23 September 2018

De plakploeg van dienst

Onze plakploeg kwam met plezier een tuinbord plaatsen of een affiche afleveren.

Hier zie je Peter Arnauw (plaats 2) en Eric De Swaef (plaats 3) in actie. Zij plaatsten een tuinbord bij Dirk Gadeyne (plaats 9).

Peter is leerkracht biologie, al 6 jaar gemeenteraadslid voor Groen in Schoten en woont in de wijk Koningshof. Peter: “Het gaat niet goed met de wereld, en ik weet dat het beter kan. Ik wil mijn kinderen later recht in de ogen kunnen kijken en zeggen: ik heb het ten minste geprobeerd. Groen zijn, dat ben je, en ieder vertaalt dat op zijn manier. Vermits ik vind dat de politiek een grote verantwoordelijkheid heeft rond het behoud van onze planeet, wil ik op deze manier mijn steentje bijdragen. Op elk niveau moet er iets gebeuren. Ook Schoten kan veel duurzamer bestuurd worden dan nu het geval is.”

Eric is gepensioneerd projectmanager, al heel lang gemeenteraadslid voor Groen en woont in de wijk Centrum. Eric: “Vanuit mijn engagement in jeugdbeweging en vredesbeweging kwam ik bij Groen terecht waar ik mij sedert 1982 tot heden actief heb ingezet als gemeente- en/of OCMW raadslid. Ook de derde wereld problematiek heb ik steeds van nabij gevolgd. Groen is voor mij de partij die een echte toekomstvisie heeft met veel aandacht voor ons leefmilieu en dit gecombineerd met een sterke rechtvaardige sociale visie. Samen met een nieuwe frisse groene ploeg wil ik verder werken aan deze belangrijke groene thema’s.”

Lees het verkiezingsprogramma van Groen Schoten