Harald Gjertsen nieuwe voorzitter van Groen Schoten

23 November 2019

Harald Gjertsen nieuwe voorzitter van Groen Schoten

Na twee verkiezingen op rij verkoos Groen Schoten een nieuw bestuur. Harald Gjertsen van Jong Groen wordt onze nieuwe voorzitter.

De twee voorbije verkiezingen laten een positief gevoel na bij de leden. In de gemeenteraad haalt de partij een extra zetel binnen en raadslid Peter Arnauw kijkt terug op een positieve campagne voor het Vlaams Parlement.

De leden verzamelden op 20 november in het Cogelshof om het nieuwe bestuur vorm te geven. Opvallende kandidaat-voorzitter bleek Harald Gjertsen. De financieel adviseur wenst als voorzitter de groene golf in Vlaanderen vanuit Schoten mee kracht te geven.

Harald Gjertsen: "Ik wil sterk de kaart trekken van de mensen in Schoten die het moeilijk hebben. Voluit tegen discriminatie, racisme en ongelijkheid. Ik kies resoluut voor een meer transparant en laagdrempelig gemeentelijk beleid".

De leden van Groen Schoten gingen unaniem achter Harald staan. Hij werkt nauw samen met kersvers secretaris Marrit Huysmans. Ze vormen een sterk duo dat zowel jonge accenten bevat, als jarenlange ervaring.

Eric De Swaef wordt penningmeester en oud-voorzitter Maya De Backer zal naast haar mandaat als gemeenteraadslid ook onze leden en vrijwilligers koesteren en soigneren. Maya laat een actieve ploeg na aan de nieuwe voorzitter. We willen Maya uitdrukkelijk bedanken voor haar inzet!

Contacteer Harald Gjertsen

Op de foto van links naar rechts: Marrit Huysmans, Harald Gjertsen, Maya De Backer, Eric De Swaef