Peter Arnauw naar het Vlaams Parlement

25 April 2019

Peter Arnauw naar het Vlaams Parlement

Geëngageerd, vlot, wetenschapper en een vrijdenker zonder taboes, dat is Peter en wat Vlaanderen nodig heeft.

De links-rechtstegenstelling ook zo beu? Ben je je bewust dat het klimaat voor iedereen belangrijk is? Dat we beter verdienen dan de alledaagse file? Ben je bezorgd over de stijgende ongelijkheid? Vind je dat de zorgsector beter verdient, het onderwijspersoneel betere ondersteuning moet krijgen en de arbeidsmarkt beter georganiseerd moet worden? Dan ben ik je man!

Peter: "Investeer in fiets, openbaar vervoer, ruimtelijke orde en woningen, maar vergeet de mens niet"

Drastische investeringen in fietspaden en het openbaar vervoer, een doorgedreven energiebeleid, een actief woonbeleid en een drastische aanpak van onze ruimtelijke wanorde. Dat zijn de maatregelen die we nodig zullen hebben om ons land klaar maken voor de klimaatverandering. Tegelijk ga ik voor werkbaar werk en een rechtvaardig belastingsysteem, met een verhoging van de laagste lonen om de werkloosheidsval te vermijden. De aarde redt zichzelf wel, maar we moeten de planeet leefbaar houden voor alle mensen.
Peter is leerkracht biologie en gemeenteraadslid voor Groen in Schoten.

[email protected] 

Plan A

Het is tijd voor een ommekeer. Er is zo veel mogelijk in dit land. Ons plan A grijpt die kansen en legt de lat hoger. Het is een ambitieus, hoopvol en becijferd plan voor een menselijkere, eerlijkere en gezondere toekomst.
Het is nu of nu. Een klimaatregering met een sociaal hart: voor minder gaan we niet. Dat is ons plan A, want er is geen planeet B.

Lees ons verkiezingsprogramma 'Plan A'
Onze kandidaten voor het Europees Parlement, het Vlaams Parlement en de Kamer