Kristof Calvo stelt nieuw boek 'Leve Politiek' voor

09 April 2019

Kristof Calvo stelt nieuw boek 'Leve Politiek' voor

Zaal Gambrinus in de Cordulastraat zat goed vol op 8 april. In het eerste deel van de avond stond het boek ‘Leve Politiek’ van Kristof Calvo centraal. Het boek is een pleidooi voor politiek, het eerste lief van Calvo. Want politiek bepaalt elke seconde, elke minuut van ons leven.

In ‘Leve politiek’ presenteert hij 50 vernieuwende voorstellen voor meer gelijkheid, samenleven in diversiteit en radicale vernieuwing van de politiek.

Het tweede deel van de avond werd gepraat met Kristof Calvo en drie andere Groene kandidaten voor de verkiezingen van 26 mei: Bogdan Vanden Berghe, Jan Herthogs en Schotenaar Peter Arnauw. Moderator was Geert Van Echelpoel, verslaggever van Radio Park FM.

Peter Arnauw, 16de Vlaams Parlement: "Geëngageerd en een vrijdenker zonder taboes", dat ben ik. "En dat is wat Vlaanderen nodig heeft. We investeren in openbaar vervoer en pakken onze ruimtelijke wanorde aan. We zetten in op werkbaar werk en een rechtvaardig belastingsysteem".

De aanwezigen genoten van een boeiende avond over politiek en actuele thema's!Bestel 'Leve Politiek' in de webshop van Groen